Crònica del campament d'estiu (Lluc)

Passats ja uns dies de la tornada del campament i esperant que hagueu descansat tots després d'un campament divertidíssim però, com sempre, esgotador, passam per la pàgina web per desitjar-vos un bon estiu als grups de gregal, llevant, tramuntana i mestral! Teniu les fotografies a l'apartat multimèdia de la web (les trobareu a l'enllaç d'arxiu fotogràfic).

Aquest campament de Lluc, juntament amb el que ens queda per fer a Catalunya amb els grups de Migjorn i Xaloc, és per als monitors des Puntet una aposta nova en el nostre model de campament d'estiu, en el sentit que suposa l'excució de dos campaments diferents, adaptats i programats en funció de les tipologies de cada grup i, sobretot, la possibilitat de dur a terme campaments menys saturats de participants, amb tots els beneficis que això suposa, des dels purament logístics fins als pedagògics... i això a Lluc s'ha notat molt: el tracte dels monitors amb tots els infants ha estat molt proper i entre ells també s'han conegut d'una manera molt més pròxima... estam segurs que tots s'han sentit ben protagonistes d'un campament fantàstic!

Al llarg dels cinc dies de campament hem anat treballant les emocions proposades per la pel·lícula Inside Out, amb l'ajuda dels seus personatges, i duent a terme activitats relacionades: Alegria, Tristesa, Oi, Por i Ira. Cada vespre, en haver sopat, tenia lloc un dels moments més importants del campament: els infants de Tramuntana i Mestral entrevistaven un dels monitors, després de preparar-s'ho durant tot el dia, sobre l'emoció que havíem treballat durant el dia en concret... ho varen fer molt bé i amb molt de respecte pels entrevistats, per l'opinió dels companys i pel moment de l'entrevista; a més, hi hagueren moments molt emotius.

Experimentàrem emocions: coneguérem l'ira, de tant pregar que el batle del campament M. Sastre (cosí del batle de Marratxí) ens fes el carnet d'identitat... sentírem alegria, anant a la piscina, fent jocs d'aigua... i cantant! Cantant molt! Experimentàrem l'oi, tacant-nos una mica més del compte a qualque activitat i quedant de terra i pols fins a les orelles! La tristesa, sobretot escoltant les històries a les entrevistes... I ja per posar punt i final al campament, el darrer vespre ens animàrem a dormir al ras, a prop del Camell i a visitar de vespre la Cova de sa Cometa des Morts per enfrontar-nos a la por... i, tot plegat, quina nit més dolça i quin cel més ple d'estrelles! L'endemà partírem i passàrem un bon dia de platja al Port de Pollença abans de tornar i posar punt i final a un campament de no aturar. Ens en duim un molt bon record!

PS: Ens han arribat molt bones crítiques pel menjar del campament. Ja ens va parèixer que vos agradava, però ens fa contentíssims sentir-vos-ho dir, ja que planificàrem els menús a consciència i ho vàrem cuinar tot amb moltíssim d'amor!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Inscripcions campament de nadal

Sorteig panera de nadal

Resultat de la panera