Campament de la Farga de l'Olivet

Benvolgudes famílies, 

Es campament d'estiu des grups Migjorn i Xaloc ja arriba! Vos recordam que ens veurem dijous dia 15 a les 10h as Port de Palma.

Estam ja amb moltes ganes i comptant es dies que falten, així que, a mode de recordatori i a fi de corregir algunes coses que faltaven a s'autorització, vos feim una llista de tot el que es vostres fills han de dur:

-DNI i targeta sanitària originals.
-Plat fons, tassó, coberts i cantimplora
-Dinar i berenar (horabaixa) del primer dia
-Camiseta blanca per fer un taller
-Muda de roba vella per llençar
-Roba negra o fosca per jugar
-Roba d'abric
-Banyador
-Gorra i motxilla petita d'excursió
-Sac d'hivern i estoreta
-Xancles, tovallola, material d'higiene personal
-Anti moscards
-Crema solar 
-Cacau per els llavis
-Llanterna

-10 euros en mà¹

¹Es doblers en mà són perquè es darrer dia abans de pujar al vaixell, cadascú es comprarà es seu sopar. Es vostres fills els custodiaran i és possible que no els gastin tots. Si en volen dur més, no hi ha problema, ja que estarem per Barcelona es darrer dia per comprar-se qualque altra cosa. 

Posam èmfasi en sa roba d'abric i es sac d'hivern, allà pot fer fred. Si teniu dubtes, estarem a sa vostra disposició. Recordam que no s'hi podran dur mòbils ni aparells electrònics. Es monitors durant es campament disposarem de telèfon: tot i que no estarem pendents de telefonades, consultarem cada dia ses telefonades perdues o missatges que puguem tenir i hi mirarem de donar resposta si escau.

Es monitors que serem en es campament som: Irene, Javi, Sara, Pau, Miquel, Christian i Víctor, podeu trobar es nostros telèfons a sa pàgina web www.espuntet.org a s'apartat de contacte.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Inscripcions campament de nadal

Sorteig panera de nadal

Resultat de la panera