Inscripcions al curs 2019/20!

Es Puntet torna a començar!

Començarem dissabte dia 5 d'octubre un nou curs ple d'aventures, però abans, toca fer jornada d'inscripcions!

La jornada d'inscripcions serà dia 21 de setembre d'11 a 13 h a Ca ses Monges.

El preu d'inscripció és de 50€ per infant.

Heu de dur una foto carnet i el DNI i la targeta sanitària dels vostres fills, que els fotocopiarem a Ca ses Monges en el revers de la fitxa del participant. La fitxa i autorització de participació a l'activitat s'omplirà allà mateix, en el moment de les inscripcions.

Enguany, a diferència d'altres cursos, en es Puntet hi haurà places limitades, per tant és MOLT IMPORTANT que els infants estiguin inscrits el dia que toca.

Asseguram plaça a tots aquells que vinguin a fer la inscripció dia 21 de setembre o que abans d'aquest dia hagin reservat plaça parlant per via directa amb els monitors indicant-nos nom i llinatges dels participants i data de naixement. Després d'aquest dia, es configuraran els grups i les peticions d'inscripció estaran subjectes estrictament a les places que quedin lliures de les determinades per l'equip de monitors. Aquells que no tenguin plaça podran entrar en llista d'espera.

Si és el vostre primer any en es Puntet, podeu contactar-nos a través del nostre mail espuntet.esplai@gmail.com o venir a parlar amb nosaltres directament el dia de les inscripcions o per via telefònica a través de l'apartat de contacte de la nostra web a fi d'aclarir tots els dubtes que pugueu tenir!


Us hi esperem a tots!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Crònica del campament d'estiu (La Farga de l'Olivet)

Inscripcions campament de nadal

Sorteig panera de nadal