Resum reunió 19 d'Octubre de 2019

Es Puntet és una associació infantil i juvenil de temps lliure de caràcter totalment independent que funciona gràcies a un equip de 13 monitors voluntaris.

Tot hi haver-hi uns representants legals de l'associació, a diferència de la majoria d'esplais, nosaltres no tenim un director/a, totes les decisions es prenen de manera assembleària.

Tot i que al llarg de l'any fem activitats puntuals amb els grups mesclats, la majoria dels dissabtes ens agrupem per edats per poder dur a terme activitats centrades en els interessos i necessitats del grup en particular.


Els grups del curs 2019/20 són:


Gregal -Format per infants de 3 a 5 anys (2014 i 2016) i els monitors d'aquest curs són en Víctor i na Blanca.


Tramuntana - Format per infants de 6 i 7 anys (2012 i 2013) i les seves monitores són n'Alícia, n'Aina i na Sara.


Mestral - Format per infants de 8 a 10 anys (2009 -2011) i els monitors són: na Maria i n'Amparo.

Migjorn - Format per joves de 11 a 12 anys (2007 i 2008) i els monitors d'aquest curs són en Pau, Marc i Adri.


Xaloc - està format per joves de 13 a 17 anys (2002-2006) i els seus monitors són na Irene, en Javi i en David.


Si encara no coneixeu els monitors dels vostres fills, us animem a conèixer-los qualsevol dissabte abans o després del puntet.


Enguany les places de cada grup són limitades, podeu consultar amb l'equip de monitors quant a disponibilitat de places. Els infants que no tinguin plaça podran quedar apuntats a una llista d'espera i es cridaran una vegada que quedin places lliures.


Més enllà de la cita dels dissabtes, en es Puntet planifiquem altres activitats extraordinàries que poden ser molt diverses, però sens dubte les més importants són els campaments, sempre únics i especials. Enguany realitzarem un total de 4 campaments.

El campament de nadal, és farà a Manacor, a la casa rural de Son Talent i poden participar tots els grups del puntet. Aquest serà entre els dies 2,3 i 4 de gener.


El campament de Pasqua es farà a Binicanella, i també hi podran participar tots els infants i joves. Aquest serà entre els dies 14-17 d'abril.


Finalment oferim dos campaments d'estiu. Un pels grups de gregal, tramuntana i mestral, que es durà a terme a la Victòria entre els dies 6-10 de juliol


i un segon campament pels grups de migjorn i xaloc, en el que encara estem fent feina en el lloc i les dates, però la intenció de l'equip de monitors es que estigui compres entre els dies 1-9 d'agost


I per què dos campaments d'estiu? Principalment l'equip ho va decidir quan els campaments d'estiu superàvem un nombre molt alt d'infants, i a més a més de la dificultat per trobar lloc pensàvem que no podíem oferir als infants l'atenció que es mereixia. A més com hem esmentat abans, el nostre equip de monitors, es un equip format per voluntaris, el que representa que si molts fan feina a l'epoca de l'estiu no poden venir de campament, i hem de ser bastants monitors per poder endur-mos-en els infants.

Aquesta idea se va provar per primer cop l'any passat i davant els resultats obtinguts, hem decidit que és molt interessant continuar amb el projecte.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Inscripcions campament de nadal

Sorteig panera de nadal

Resultat de la panera