Recollida selectiva a Ca ses Monges

Benvolgudes famílies, aquesta setmana escrivim per informar i celebrar que la recollida selectiva a Ca ses Monges ja és un fet!
Des des Puntet veníem reivindicant des de feia més d'un any l'absència de papereres per a la separació de residus al Convent, una mancança que consideràvem especialment greu després d'anys de funcionament des de la restauració del casal, i més encara tenint en compte que es tracta d'un espai públic.

De fet, el curs passat, nosaltres mateixos ens encarregàrem de fer unes papereres de separació provisionals i d'anar-les buidant cada dissabte, malgrat que enteníem que la falta de compromís públic en aquest sentit era un problema manifest; nosaltres no hi som sempre, i entenem que no és responsabilitat només nostra el que passa a un edifici multiusos on, a més de les associacions que hi convivim, hi tenen lloc tot un grapat d'activitats extraordinàries.

Aquest setembre han arribat i s'han instal·lat tant a Ca ses Monges com a l'Espai Jove des Pla de na Tesa papereres per a la separació de plàstic i paper, grosses i curioses. Ens hem preocupat pel protocol de recollida i n'hem demanat informació a l'ajuntament, que ens ha respost que el personal de neteja s'encarregarà per contracte de la recollida separada de les fraccions paper-cartó i envasos un cop a la setmana els dilluns dematí. 

Així mateix ens demanen col·laboració en el sentit que si mai trobam les papereres plenes, puguem anar-les a buidar, compromís que assumim amb molt de gust.

Només ens queda agrair a l'ajuntament la seva atenció, malgrat els llargs entrebancs, i celebrar aquest petit avanç en la gestió de l'espai que venim utilitzant els darrers anys.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Crònica del campament d'estiu (La Farga de l'Olivet)

Inscripcions campament de nadal

Sorteig panera de nadal