INFORMACIÓ IMPORTANT

Estimades famílies, 
Passats ja uns dies des de l’inici de l’Estat d’Alarma decretat pel Govern, primerament volem dir que tot l’equip de monitores i monitors des Puntet desitja que tots i totes estigueu bé i, també, donar-vos força per continuar tan alegres com hem estat tots aquests dies a casa.

D’altra banda, també volem agrair a totes les persones, que segurament sereu molts de vosaltres, l’excel·lent i valenta tasca que estan duguent a terme exposant-se cada dia tant als hospitals com als comerços que es mantenen oberts.

Fent referència al nostre esplai, l’equip de monitores i monitors hem decidit certes mesures enfront a aquesta situació:

- Les activitats normals des Puntet (dissabtes de 11h a 13h) no es duran a terme, mínim, fins després de les vacances de Pasqua. D’aquesta manera, el temps d’aturada de les nostres activitats es pot prolongar tot el temps que sigui necessari tenguent en compte les situacions que poden tenir lloc en el futur.

- El campament de Pasqua a Binicanella que s’havia de dur a terme del 14 al 17 d’abril queda suspès. La reserva del lloc del campament encara no està cancel·lada, esteim pendents d’aquest procés. Si hi ha algun canvi vos ho comunicarem tan prest com sigui possible. 

- Les noves informacions i decisions que prendrem les podreu trobar tant a la nostra web www.espuntet.org i a les nostres xarxes socials. Si teniu qualsevol dubte, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Esperam que aquesta informació vos sigui útil i que molt prest ens poguem tornar a veure com sempre. També vos animam a seguir les indicacions de l’Estat per així aconseguir que les nostres vides tornin a la normalitat. 

Repetim les gràcies a totes les persones que s’exposen cada dia per combatre aquesta difícil situació i esperam que us cuideu tant com sigui possible. 

Fins molt prest!
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Inscripcions campament de nadal

Sorteig panera de nadal

Resultat de la panera